Lauferova dcera plná žalu! Namísto radostných Vánoc příprava pohřbu !

3199
Sdílejte

‚Manželka Josefa Laufera, se kterou se vdala v roce 1969, byla známá kostýmní výtvarnice a před lety ji volala česká Brigitte Bardot. Narodily se jim dvě děti, syn Karel a dcera Ester. Zatímco se o Karlovi nic neví, Ester pravidelně navštěvuje svého otce v nemocnici a do maminčina skonu rovněž věnovala čas i jí. Jistě to bylo pro ni velmi náročné, oba rodiče byli fyzicky nevládní, otec dokonce v komatu. Mámu plánovala na Vánoce převézt ze zdravotnického zařízení pro dlouhodobě nemocné k sobě domů, aby zažila domácí atmosféru svátků. Bohužel se zhoršil její zdravotní stav a skonala.

Irena Greifová krátce poté, co její manžel upadl během operace do kómatu, v červnu roku 2020, spadla a zlomila si krček nohy. Okamžitě byla odvezena do nemocnice a čekala ji totální endoprotéza.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články