Je to tak špatné?! Krampol mluví otevřeně o smrti, má už jasnou představu !

3302
Sdílejte

„Všechno napětí, které jsem prožíval s Haničkou, ze mě spadlo. Byl jsem odrovnaný a nevěděl jsem, jestli se z toho všeho ještě vzpamatuji. Vzpomínám si na ni jen v dobrém, ale ke konci toho bylo už příliš,“ vrací se ve vzpomínkách k Hance. „Nikdo si nedokáže představit, jak těžké to bylo. A nejhorší jsou rady, co jsem měl udělat jinak… To nikdo nepochopí,“ míní vdovec. Když se v roce 1993 oddali, mu bylo 55 let a ona jen 32. „Myslel jsem, že se o mě postará, až budu starý a nemocný, a přitom tomu bylo naopak,“ konstatoval smutný fakt. Vánoce chce strávit ve společnosti přátel. „Nechci sedět sám doma a dojímat se. To nemám rád,“ dodal na vysvětlení. Zavzpomínal si i na svůj někdejší pobyt na Floridě.

​No překvapil zejména řečmi o vlastní smrti, jak by si ji představoval. „Mně se strašně líbilo, když jsme byli se Šimkem v Americe, kde jsme se šli podívat do jednoho domova důchodců. se napijí a jak se zakloní, klepne jejich pepka. To je důstojná smrt,“ zasnil se trochu morbidním způsobem bavič milující i černý humor. Za svůj život stihl natočit více než 150 filmů a televizních seriálů. Nezapomenutelné bylo jeho účinkování v programu Nikdo není dokonalý, který se v různých podobách natáčel téměř 15 let a vzniklo více než jeho 500 epizod. O tom io jiném ze života a své kariéry promluvil ve filmovém dokumentu Život je legrace. Snad toho má ještě dost i před sebou.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články