Je to tak špatné?! Krampol mluví otevřeně o smrti, má už jasnou představu !

3302
Sdílejte

Dlouhá léta však má problém s průduškami, k čemuž se přidaly i problémy se srdcem is nohama. Žije ve svém bytě v centru Prahy sám, o stravu i pořádek se mu většinou postará jlaskavý soused. Na náklady na bydlení si však musí stále přivydělávat představeními. Letos natáčel i dokument o svém životě s názvem Život je legrace. Ve skutečnosti tomu tak vždy nebylo, velké starosti měl se svou manželkou Hankou (†59), která zemřela před více než dvěma lety, v srpnu 2020.

​Na svůj skon se již v hlavě zjevně připravuje i Krampol, který byl teprve nedávno propuštěn z nemocnice, kde byl léčen na zánět průdušek. I takto před rokem byl v nemocnici s průduškami, ke kterým se přidal vážný problém se srdcem a měl opravdu namále, když jeho život visel jen na vlásku a museli mu voperovat kardiostimulátor. „Nebudete mi to věřit, ale odkdy mě pustili z nemocnice, vrátil se mi zrak, lépe vidím a slyším, a hlavně mám o kousek rychlejší reakce. I chůze se mi zlepšila. Poté, co mi ‚vyměnili motor‘ a udělali generálku, se cítím výborně,“ pochlubil se později Krampol se zjevně pozitivním nastavením. Zabrat mu však dali kromě loňských častých problémů se zdravím předtím i poslední roky života jeho nešťastné, předčasně zesnulé manželky Hanky.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články