Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

3502
Sdílejte

Postup:

Do misky přidáme tvaroh, moučkový cukr.

Lžičkou zamícháme.

Přidáme žloutek a opět pořádně promícháme.

Do samostatné misky nasypeme mouku.

Přidáme smetanový sýr, rozehřátou Heru.

A promícháme.

Směs mícháme, dokud nám nevznikne těsto.

Těsto mícháme na podložce.

Potom ho vložíme na 20 minut do chladničky.

Z těsta kousek utrhneme, ukoulíme tenkou roli.

Rozdělíme na 10 částí.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články