Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

3497
Sdílejte

Pokud vás přepadne chuť na sladké a jste v časové tísni, tak vám doporučujeme náš recept na jemné koláčky.

Těsto je neodolatelně křehké a na nádivku můžete použít cokoli, na co máte chuť.

Potřebujeme:
1 balení Hery

350 g polohrubé mouky

moučkový cukr

100 g smetanového sýra (Apetito)

1 balení vanilkového cukru (20 g)

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články