Hanychová je už 5. měsíci, řeči o rozchodu nekončí! Řekla otevřeně JAK to se Soukupem je!

4086
Sdílejte

Přestože spolu zřejmě ještě na jedné adrese tak docela nebývají, jsou spolu v podstatě nonstop. Jaromír je její oporou i doma. Co se týká například kuchyně , tak před pár dny mi vyrobil údajně zdravou chuťovku, zapečený celer, který byl mimochodem povedený a dost dobrý. Jinak, jak jsem řekla, zvládá bez větších problémů vše, co je pracovně náročnější. Samozřejmě, ty těžší záležitosti dělá automaticky sám a prý s chutí a rád. Například naložený kolečko by mě táhnout a dřít nenechal. Všechno je prostě o dohodě a ta u nás nechybí,“ tvrdí Agáta s nadšením a připisuje to i jejich zralosti. „Když se podíváme do občanského, tak zjistíme, že jsme takoví starší rodiče, kteří mají leccos za sebou, takže víme, co je dobré, co udělat a čemu se vyhnout. A to nám vyhovuje a proto vztah klape jak má,“ pochlubila se spokojená Agáta Hanychová a zřejmě není důvod jí nevěřit. Snad na čas drby o krizi v jejich vztahu utichnou.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články