Drsný odkaz nemocné Bohdalové: Už mě nikdy neuvidí !

168601
Sdílejte

Aby to nebyl jen romantický slaďák, Pavlásková dala velký prostor komickým výkonům herců v čele s Jiřím Lábusem a Oldřichem Kaiserem, kteří se spolu na filmovém plátně objevují po devíti letech. Tehdy šlo o vážný snímek Klauni, nyní je však režisérka doslova vypustila do arény vyřádit. Z fotografií z natáčení je vidět, že i herečtí kolegové měli o zábavu postaráno a nejednou se nemohli ubránit smíchu. „Ano, částečně to byly improvizační scény. Olda si vymýšlel věci navíc a já na to reagoval. Něco vzniklo přímo na place, ale základem byl scénář,“ popsal spolupráci Lábus.

Článek pokračuje na další straně

Komický Roden
Komediální talent však mohl uplatnit i Karel Roden hrající politika, který omylem pomluví v rozhlasovém éteru ministryni. Ten si dokonce našel čas i na premiéru, ačkoli společenské akce moc nevyhledává. „S Karlem se známe velmi dlouho, už od naší dvacítky, takže jsem byla v blízkosti jeho prvních hereckých krůčků, když byl na DAMU. Dala jsem mu jeho první hlavní roli v mém debutu Čas sluhů a myslím si, že se dobře doplňujeme,“ vysvětlila režisérka, proč se bez největší české filmové hvězdy neobejde snad ani jeden její film. A proč obsadila Pierra Richarda?

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články