Agáta přiznala hádky se Soukupem: Je to starší chlap, kašlu na to !

12678
Sdílejte

Podobně jako její máma, ani Agáta se výzev nebojí. Veronika Žilková se pustila do boje s jejím nevěrným manželem, soudí se s ním o výživné a péči o jejich dceru Kordulu, čeká ji i rozvodové řízení. Nedává si ubrousky před ústa, když se o něm veřejně vyjadřuje. Soukup je však sympatizantem Stropnického, velmi ho vychvaloval v jeho pořadu v souvislosti s jeho případnou kandidaturou za českého prezidenta, přičemž nazval Žilkovou „rozzuřenou exmanželkou“ . To herečce ani její dceři jistě neušlo.
foto
„Kdybychom se my tři pohádali a byli by tam nože, tak si myslím, že jsme mrtví všichni,“ prozradila v rozhovoru Agáta a je jasné, že je to mezi nimi třemi řádně napjaté, a ještě k tomu jsou i všichni tři tvrdohlaví. Hanychová se veřejně distancovala i od výpadů Soukupa vůči moderátorům slavíků, které nazvala jeho názorovým vyjádřením a podobně se vyjádřila i potenciální Jaromírova tchyně. “ Nesleduji televizi a odmítám komentovat útoky televize Barrandov na kohokoli. Demokracie umožňuje rozdílnost názorů,“ řekla Veronika na margo ostrých výroků Soukupa. Je zjevné, že když z nich jednou bude i papírově rodina, bude to jiskřit.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články