12 příznaků toho, že ve vašem těle může růst rakovina: Jeden ze symptomů udeří v noci

58290
Sdílejte

2. Nevysvětlitelná ztráta hmotnosti

Malé změny hmotnosti v průběhu času jsou zcela normální, pokud však výrazně zhubnete, aniž byste se o to snažili, měli byste o tom sdělit svému lékaři. Podle American Cancer Society je nevysvětlitelná ztráta hmotnosti často prvním viditelným příznakem rakoviny jícnu, slinivky břišní, žaludku a plic.

3. Neobvyklá bulka nebo otok

Přetrvávající bulky nebo otoky na kterékoli části těla by měl vždy zkontrolovat lékař. To zahrnuje jakékoli bulky na krku, podpaží, žaludku, tříslech, hrudi, prsou nebo varlatech, vysvětlil Cancer Research.

4. Únava

Pocit únavy je zcela normální a může být způsoben stresem, nedostatečným jídlem nebo jednoduše nedostatkem spánku. Pokud se však cítíte unaveni bez jasného důvodu, může to být znakem toho, že něco není v pořádku – poraďte se proto se svým lékařem. Únava může být příznakem rakoviny krve, jako je leukémie, lymfom a mnohočetný myelom. Je to proto, že tyto rakoviny začínají v kostní dřeni, která produkuje červené krvinky, které přenášejí kyslík do celého těla.

Pokračování na další straně

5. Kožní změny

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články