Žilková šokovala fotkami ve svatebních šatech! Počtvrté před oltářem?!

4451
Sdílejte

Tentokrát na fotkách u ní jako nevěsty stál fešný mladý herec Vladimír Polívka, ale ne jako ženich, ale její seriálový syn, který ji vede k oltáři. „Od páté ráno se připravuji na filmovou svatbu, ani jsem nespala od vzrušení,“ promluvila se svým sledovatelem z maskérny. Zakrátko sdílela svou fotografii již připravena na výstup ve svatebních šatech. „Učím se text na filmovou svatbu, je to krátké: Ano,“ vtipně poznamenala. „Jakže svatba a jakože syn mě vede k oltáři. Sériová svatba, kdo je asi ženich?“ provokovala otázkou svých fanoušků pod fotografií s fešným synem Bolka Polívku a Chantall Poullain.

Je vidět, že se už cítí opět ve své kůži navzdory tomu, že se schyluje k rozvodu jejího manželství se Stropnickým. Oporu si našla v Holomáčovi a zřejmě je jim spolu dobře. Kdo ví, možná když i papírově ukončí svá nefunkční manželství, budou ty svatební šaty potřebné opět i ve skutečnosti.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články