Žilková šokovala fotkami ve svatebních šatech! Počtvrté před oltářem?!

4451
Sdílejte

Vážný zdravotní stav nejstaršího syna, nečekané mailové oznámení od manžela o rozchodu po 18 letech, mamin kolaps, soudní řízení ve věci péče o dceru, to vše by slabšího jedince zřejmě skolilo. I ona byla zpočátku pořádně rozhozená a výrazně zhubla. Pak však potkala lásku a nyní se už celá vysmátá pochlubila na Instagramu svatebními šaty.

​V rodině Veroniky Žilkové není nikdy o překvapení nouze. Snad o všem, co se u nich děje, ráda informuje na Instagramu buď ona, nebo její dcera Agáta Hanychová (37). Agáta si z toho při její velké sledovanosti s téměř 300 tisíci sledovateli udělala přímo živnost. Nyní se pokouší prosadit se svými Holčičkami iv televizi jejího partnera, otce jejich očekávaného dítěte, Jaromíra Soukupa (53). Veronika se drží raději profese herečky ao nabídky na natáčení nemá nouzi. Nyní právě přijala roli v novém seriálu Dobré zprávy.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články