Zaměstnanci pracují 84 hodin týdně, spí v práci: Lidé si masivně mažou účty, Musk způsobil koupí Twitteru chaos

1072
Sdílejte

Ještě 1. listopadu jsme informovali , že Elon Musk zkompletoval koupi sociální sítě Twitter . Mezi první kroky, které jako ředitel a majitel vykonal, bylo propuštění představenstva včetně výkonného ředitele, finančního šéfa a šéfky právních záležitostí a politiky. Později Musk začal s vyjádřeními, že na jeho sociální síti nebude nikdo diskriminován za vyjádření a stane se z toho svobodná sociální síť.

Dalším krokem bylo oznámení o masivním propouštění zaměstnanců. „V úsilí dostat Twitter na zdravou cestu absolvujeme v pátek náročný proces redukce naší globální pracovní síly,“ uvedla společnost Twitter v e-mailu pro zaměstnance, do kterého měla agentura Reuters možnost nahlédnout. Ta dodává, že o práci může přijít až polovina z celkového počtu 7500 zaměstnanců.

Účet si vymazal téměř 1 milion uživatelů
Podle MIT Technology Review se od Muskova nástupu na čelo Twitteru rozloučilo s touto sociální sítí minimálně 877 tisíc účtů, přičemž denně přibývají další. Všechno je to reakce lidí na to, že nesouhlasí se „šéfováním“ Muska. Do řady osob, které se rozhodly odejít z populární platformy, se zařadily i herečky Jameela Jamil či Amber Heard , informuje portál People .

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články