Vyberte si jednoho anděla a získejte osobní poselství s pokyny a uklidněním

2326
Sdílejte

Existuje mnoho způsobů, jak vrátit vášeň do vztahu. Andělé vás žádají, abyste přemýšleli netradičně a neomezeně. Bavte se při tvůrčích činnostech.

Pokračování na další straně

Anděl 3
Vaši andělé chtějí, abyste věděli, že jsou na vás hrdí a líbí se jim, jak daleko jste se dostali na vaší duchovní cestě! Vidí všechny překážky, kterými jste prošli.

Chtějí, abyste věděli, že celou dobu stojí po vašem boku a podsouvají vám znamení synchronicity , která vás doprovázejí na vaší cestě!

Říkají, že si zasloužíte pochvalu za to, že jste se pohnuli, že jste nastoupili na cestu nové kariéry a dali svému životu zcela nové směřování.

Chtějí, abyste věděli, že vám pomohli při odstraňování strachu při opouštění své zóny pohodlí, abyste šli tímto novým směrem.

Vaši andělé říkají, že teď, když jste sladili svoji energii se svou novou cestou, očekávají vás na ní velké věci. Žádají, abyste zůstali soustředěni na cíle a touhy, které jste si vytyčili.

Vaši andělé říkají, že se nemáte bát, neboť o všechny vaše potřeby bude postaráno v souladu s Božím načasováním za podmínky, že vaše energie zůstane v souladu s touto novou cestou.

Vaši andělé vidí, že bylo nezbytné některé lidi odstranit z vašeho života, abyste mohli pokračovat ve své cestě vpřed.

Andělé říkají, že nemáte pociťovat žádnou lítost nad ukončením těchto vztahů, protože ty by byly stejně brzy skončily, protože už nebyly v souladu s vaším nynějším energetickým nastavením.

Nadále pokračujte v pohybu a nedívejte se zpět. Připomínají vám, že budete potřebovat nějaký čas, abyste se zastavili a voněli růže.

Setrvejte ve svém nynějším nastavení a oni vám budou i nadále přinášet synchronní informace, které vás budou usměrňovat při vašich následujících krocích.

Dávejte pozor na své bezprostřední okolí a určitě si všimnete jejich znamení .

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články