Vyberte si jednoho anděla a získejte osobní poselství s pokyny a uklidněním

2326
Sdílejte

Anděl č.2
Vaši andělé jsou zde, aby vám dali vědět, že pracují v zákulisí, aby přinesli novou lásku do vašeho života, nebo aby vám pomohli zlepšit vztah, který už máte.

Slyšeli, že se jich ptáte na to, kdy k vám přijde vaše spřízněná duše, váš duševní kamarád. Slyšeli, že jste se ptali, kdy se už konečně setkáte s tím pravým.

Mohu tento vztah dostat zpátky na správnou kolej? Vaši andělé k vám dnes přijdou, aby potvrdili, že ten čas už brzy nastane. Pokyny, které vám dávají, zní: Začněte milovat sebe samých a ostatní vás budou považovat za milování hodných.

Jděte ven a bavte se, flirtujte a najděte znovu svou radost! Zábava umožňuje vašemu vnitřnímu světlu zářit, a to se stává atraktivním pro potenciálního partnera.

Vaši andělé říkají, že nyní je čas vytvořit tu nástěnku s vizemi, o které jste přemýšleli. Buďte konkrétní v představě svého budoucího partnera a v tom, jaký by to měl být typ partnera, kterého si chcete přitáhnout do svého života.

Sami začněte ztělesňovat ty vlastnosti, které chcete, aby měl a to jej bude přitahovat.

Pokud vás váš přítel chce pozvat na schůzku, tentokrát jděte. Nikdy nemůžete vědět, jestli svou spřízněnou duši nepotkáte právě na takové schůzce.

Andělé mají svůj způsob, jak v našich životech využívat přátele a rodinu, aby nám občas připravili perfektní setkání. Buďte otevření příležitosti jít na nová místa a vystoupit ze své zóny pohody.

Naše spřízněné duše mají tendenci objevovat se na těch nejméně pravděpodobných místech a tehdy, když to vůbec neočekáváte.

Pokud se váš vztah zasekl na slepé koleji nebo v rutině a jiskra vyprchala, vaši andělé se ptají, jestli si pamatujete na všechny krásné vlastnosti, které vás k sobě přitahují.

Co bylo to, kvůli čemu jste se zamilovali? Co vás přitáhlo k vašemu partnerovi?

Andělé říkají, že je čas naplánovat si noční setkání. Ne obyčejné a běžné, ale s nějakou romantikou a vášní! Pořiďte si nové oblečení, upravte si vlasy a nehty.

Zde je několik nápadů:

Můžete si například objednat párovou masáž.
Na Google si vyhledejte nápady na noc.
Flirtujte a posílejte si sexy zprávy po celý den až do noci.
Vložte odkazy na papírcích do kabelky, nebo tašky svých partnerů nebo do kapsy na kalhotách. Dá jim to vědět, jak moc je máte rádi a ocení to.

Když se váš partner vrátí z práce, ať svítí svíčky. Pusťte si hudbu, oblečte si sexy šaty a možná se ani nedostanete na schůzku mimo domov!

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články