Vondráčkové ex – Plekanec slaví 40 ! Všichni čekali vyznání od Šafářové, ale stal se opak !

1525
Sdílejte

Usmívající se sportovkyně Lucie Šafářová (35) se navzdory dobré formě a mládí před čtyřmi lety rozhodla kvůli Tomášovi opustit svou tenisovou kariéru, aby s ním mohla budovat vztah a založit rodinu. Po krátké době se stali rodiči už téměř tříleté dcerky Leontýnky a po čase k ní letos v květnu přibyl po jejich loňské svatbě i synek Oliver. Po příchodu z porodnice sdílela šťastná maminka fotku s postýlkou, ve které leží novorozenec a sestřička ho hladí ho po hlavičce, s oznámením: „Malý bratříček už je s námi! Vítej v té naší sportovní rodině, Oliverko! Jsme velmi šťastní, že tě máme !“ Těšili se z něj i jeho dva starší nevlastní bratři Matyáš (11) a Adam (8).

Z fungující velké rodiny, o kterou pečuje a drží ji pohromadě zejména Plekancova současná manželka Lucka, se stále aktivně hrající hokejista velmi těší. Dobře si uvědomuje, že by ji bez její pomoci nezvládal kvůli své pracovní zaneprázdněnosti. A tak, když všichni čekali gratulaci a vyznání od Lucky, přišlo jako první vyznání od něj: „Byl to člověk, který mi spadl z nebe.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články