Velké přiznání! Aniston pomlouvali, že s Pittem nechtěla mít děti, PRAVDA je mnohem smutnější !

1146
Sdílejte

Mnohem lepší než když mi bylo 20, 30, 40 let,“ tvrdí herečka, nyní už spokojená a vyrovnaná se svým životním osudem. Je stále krásná a obdivovaná žena, ale do manželství se po svých zkušenostech už nehrne. Zejména Pittova zrada ji velmi dlouho bolela, přičemž mnozí ale viděli vinu u ní. „Bůh ochraňuj ženu, která je úspěšná a nemá dítě. A důvod, proč mě manžel opustil, proč jsme se rozešli, byl prý ten, že jsem mu nechtěla dát dítě,“ řekla to, co se o ní krutě všude psalo a říkalo.

Tehdy se k tomu nedokázala postavit čelem a říct pravdu. „Prošla jsem si opravdu těžkými věcmi, a kdybych si jimi neprošla, nikdy bych se nestala tím, kým jsem měla být. Proto jsem za všechny ty sr*čky tak vděčná. Jinak bych zůstala zaseknutá jako člověk, který se tak moc bojí, je nervózní a neví, kým je. A teď mi je to, ku*va, jedno,“ říká herečka, která je už skutečně nad věcí. „Mám pocit, že jsem prošla obdobím, které bylo náročné, a vracím se zpět na světlo. Jsem neustále v procesu vývoje. Díkybohu. Jak nezajímavý by byl život, kdybychom všichni dosáhli hned osvícení,“ myslí si a jednou prý napíše pravdivý příběh svého života. Na její upřímné přiznaně prý zareagoval i Brad Pitt. „Brad respektuje Jenniferino rozhodnutí otevřeně mluvit o svém boji s neplodností,“ řekl zdroj z blízkosti herce, který snad po letech také pociťuje úlevu, že už je pravda venku.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články