Velká změna vdovce po Zagorové! Odletěl za oceán, omládl o 20 let a TOTO ho čekalo na pokoji !

41658
Sdílejte

 

Poslechněte společnou píseň Svítíš mi ve tmách v podání Hanky ​​a Štěpána:
Cítí však, že je v šatně spolu s ním a drží mu palce, stejně jako všichni jeho fanoušci. Mezi ně samozřejmě patří i jeho rodina z Košic. Velmi mile ho překvapilo, když ho v hotelovém pokoji čekala na stole kytice s připojeným odkazem. „Gratulujeme ti, Pišto, máme tě velmi rádi. Chybíš nám! Petr a Etelka, Viktorka, Barborka, Maca, Viki, Standa, Eli, Jano, Ajka, Luky a Peťo s rodinkou,“ nezapomněli ho povzbudit jeho blízcí překvapením na pokoji, kde by byl býval po premiéře se svou Hankou. „Toto překvapení na mě čekalo v hotelu po premiéře ve Washingtonu od rodiny z Košic. Velmi pěkně vám děkuji. Váš Pišto,“ s nadšením jim poděkoval prostřednictvím videa dojatý Margita, který zůstává pracovně ve Washingtonu ještě nějaký čas. A jak se zdá, skutečně mu to vlilo novou energii a nedá se porovnat ten zlomený stařík na poslední rozloučení s Hankou, s tím rozzářeným zpěvákem na premiéře.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články