Velká změna vdovce po Zagorové! Odletěl za oceán, omládl o 20 let a TOTO ho čekalo na pokoji !

41658
Sdílejte

Neustále procházel bytem, ​​kde žil roky s milovanou Hankou a všechno mu ji velmi silně připomínalo. Bylo jen dobře, že se rozhodl přijmout nabídku účinkovat v opeře ve Washingtonu, aby se odpoutal od neustálých myšlenek na milovanou zesnulou. Hodně mu to prospělo.

‚Změna prostředí dokáže dělat zázraky, což se potvrdilo iv případě Štěpána Margity, který jakoby najednou ožil a omladl. To jen dokazuje, že starost o milovanou manželku mu vzala spoustu energie, kterou kdysi rodák z Košic s maďarskými kořeny oplýval. Nic důležitějšího pro něj prý nebylo, aby být k dispozici milované, která ani o sympatie veřejnosti neměla nikdy nouzi. Dlouhá léta bojovala s těžkou diagnózou krve a když se konečně podařilo, že nemoc byla pod kontrolou, přišla pohroma v podobě covidu a už to s ní šlo jen dolů vodou.

Po Hančině odchodu na věčnost se Štefan rozhodl vyrazit do dalekého světa. Sebral nabídnutou roli v opeře Elektra ve washingtonském divadle a po několikatýdenních zkouškách ji tam uvedli poslední říjnový víkend v premiéře. Margita natočil krátké videjko z jeho divadelní šatny, odkud se promluvil jeho sledovatelem na sociální síti. V pozadí bylo slyšet hlas zpěvačky v hlavní postavě Elektry a Štefan jí vyjádřil svůj obdiv. Zakrátko se měl k ní na pódium připojit i on. Zlaté líčení mu skutečně slušelo, vypadal velmi dobře, jako by o mnoho let omladl, ale nezapomněl zmínit, že za Hankou stále truchlili. Bolí ho, že po třiceti letech je to poprvé, co se s ním nezúčastní premiéry.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články