Tragická zpráva zasáhla Antonína Panenku: Zemřela jeho dcera !

27690
Sdílejte

Antonín Panenka měl se svojí dcerou velmi blízký vztah. Bydleli spolu ve dvojdomku v Nespekách na Benešovsku.
Moji rodiče měli čtyři kilometry odsud přes řeku chatu. Měl jsem dva spolužáky, kteří sem do Nespek jezdili, protože jejich rodiče tu měli chaty. Když měli prázdniny, tak jsem sem za nimi jezdil. Chytali jsme ryby, koupali se a dělali blbosti. Takže se dá říct, že jsem tady to prostředí dobře znal. Bylo tu hřiště, kde jsme pořád mastili fotbal. Líbilo se mi to tu,“ zavzpomínal slavný fotbalista.

„Byl tu rozestavěný okál. Stavbu jsme dokončili. Byl to pro nás spíše rekreační domek, kam jsme jezdili na Vánoce, na víkendy,“ řekl tenkrát Panenka. V jedné části žila dcera s přítelem, ve druhé Panenkovi a vzájemně se rádi navštěvovali: „Dcera ke mně chodí na pivo, já k ní se koupat do bazénu,“ dodal Panenka. Kromě dcery Martiny má s manželkou Vlastou ještě syna Tomáše.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články