Tak se vám podaří stabilizovat hladinu krevního cukru. Potřebujete jen vajíčko a ocet !

3851
Sdílejte

Příprava a užívání:
1. Vezměte odpoledne jedno nebo 2 vejce a klasicky je uvařte na tvrdo. Potom je oloupejte a špilkou nebo vidličkou do nich udělejte několik dírek. Potom vajíčko (vajíčka) vložte do misky nebo do sklenice, zalijte je octem a překryjte nějakou pokrývkou. Nechte je takto postát přes noc.
2. Druhý den ráno vyjměte vajíčko z octa, zkonzumujte ho a vypijte k němu sklenici vlažné vody. Během dne bude vaše hladina krevního cukru výrazně snížena a vyrovnanější.
Trpíte-li kolísavými hladinami krevního cukru, tak neváhejte a využijte tento recept na její snížení a stabilizaci. Váš den bude takto mnohem příjemnější a bezstarostnější.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články