Příprava
1. Tenké plátky filet natřeme kořením a každé obalíme slaninou. Uložíme na olejem vymazaný pekáč a posypeme bobkovými listy, česnekem, rozmarýnem a celerovými listy.
2. Do piva vmícháme 3 lžíce olivového oleje a balzamikový ocet a nalijeme na maso. Pečeme 40-50 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů. Občas maso otočíme, aby se dobře upeklo.
Kam dál?
- Opět jsem se přesvědčila že čím jednodušší, tím chutnější: rychlá snídaně nebo občerstvení
- Recept na úžasné masové karbanátky se sýrem. Velmi snadná příprava.
- Pekelně dobré stehýnka z trouby: Chutnají úplně stejně jako z grilu a ta vůně v kuchyni se nedá ani popsat !
- Zákusek kavalír – kokos, džem, čokoláda: 40 minut v troubě a je na stole, nejlepší dezert pod sluncem!