Po Agátě už i Soukup: Náhlá hospitalizace a… Zlomenina ruky !

1359
Sdílejte

Zato Soukup si vysílá své pořady jedna radost. Nyní však na čas bude muset přibrzdit i on! Na svém Instagramu dal na vědomí, že je hospitalizován v nemocnici. Infuze svědčí o tom, že tam neskončil jen tak! Jeho druhá ruka v sádře vše vysvětluje. „Děkuji za desítky zpráv a za podporu. Lékaři jsou fantastičtí a sestřičky samozřejmě také,“ napsal pod fotku.

I když nenapsal přesně, co se mu stalo, jeho fanoušci ho prozradili. V jednom ze svých pořadů prý vzpomínal, že se zranil při sportu. Před pár dny se pochlubil fotkou z přírody a vyvětral i kolo. Vypadá to tak, že podzimní výlet mu byl osudný a při něm se „dolámal“.

To nakonec potvrdila i jeho partnerka. „V nemocnici je pro změnu Jaromír, který je po operaci ruky. Měl úraz na kole,“ prozradila svým sledovatelům Hanychová.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články