Ovoce, které proti kašli účinkuje až 5krát lépe než sirupy z lékárny

7659
Sdílejte

Mimo jiné ananas obsahuje také vitamin A, thiamin, riboflavin, vitamin B6, kyselinu pantotenovou, hořčík, mangan a draslík. Je také výborný zdroj dalších esenciálních vitamínů a minerálů.

Jak ananas ovlivňuje léčbu kašle?
Co se týče léčby neústupného kašle a nachlazení, ananasový džus dokáže uklidnit bolestivé hrdlo a pomáhá při vykašlávání hlenů .

Jedna studie porovnávala sirup proti kašli, který koupíte bez předpisu a extrakt z ananasu. Zjistila, že ananas je až 5krát účinnější. Pacienti se uzdravili 4,8krát rychleji, když užívali přírodní lék z ananasu ai samotný průběh nachlazení byl mnohem mírnější.

V roce 2010 skupina vědců z Indie zkoumala různé způsoby léčby tuberkulózy a zjistili, že směs ananasového džusu, medu, pepře a soli dokázala rozpouštět hlen v plicích pacienta.

Když už sáhnete po ananasovém džusu jako formě přírodního léku, je velmi důležité užívat čerstvý džus, který neprošel chemickým zpracováním ani pasterizací, kterou se ničí enzymy.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články