Obrovský šok a tragédie ! Jen 34letého zpěváka našli bez známek života !

5291
Sdílejte

Aaron otevřeně mluvil o svém boji se závislostí, konkrétně o užívání pilulek a „fetování“, přičemž o tomto tématu diskutoval v pořadu The Doctors ještě v roce 2019. “ Je to něco, co jsem dosud před celým světem tajil. Začal jsem, když jsem měl asi 16 let, “ řekl Carter a přiznal, že ho k tomu přivedla jeho zesnulá sestra. Šokující je, že se stal závislým skutečně na fetování – tedy vdechování výparů z věcí, jako jsou čistící prostředky pro domácnost, lepidlo nebo barva. “ Začal jsem chodit do obchodů a na různá místa, kupoval jsem to za hotovost, aby to nebylo uvedeno na účtenkách nebo něco podobného, ​​aby mě nikdo nemohl vystopovat,“ přiznal zahanbeně. Zřejmě právě závislost se mu stala osudnou.

Po Aaronovi zůstali jeho jednačtyřicetiletý bratr Nick, dvojče Angel, sestra Bobbie Jean (40), Virginia Marie Carter (50) a nevlastní bratr Kaden (17). Ale především je zde jeho syn Prince, který koncem tohoto měsíce dovrší jeden rok. Jeho mámou je Melanie Martin, se kterou měl Aaron velmi turbulentní vztah. Nejde o první tragédii v rodině Carterových, Aaronova sestra Leslie zemřela v roce 2006 ve věku 25 let, přičemž příčinou smrti bylo předávkování.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články