Nikdy mu neodpustí ! Pro TOTO Bohdalka nenávidí od Žilkové Stropnického !

1809
Sdílejte

Je to herečka Jiřina Bohdalová (91). Stačila jí jedna špatná zkušenost, aby na něj zanevřela. Napsala o tom i ve své knize Můj život mezi slzami a smíchem.

‚Když ještě loni slavila legendární komička Jiřina Bohdalová úctyhodné životní jubileum, byla to celospolečenská událost. Objevovala se po celý rok v médiích a na různých významných akcích. Přitom hýřila dobrou náladou a humorem, a jasně tím dokazovala, že není žádnou větchou stařenkou. Doposud tomu není jinak. Při vzpomínce na událost, kterou zažila s Martinem Stropnickým, se ale moc nebaví. Jak napsala ve své autobiografii, tento v současnosti diplomat a velvyslanec, se jí velmi netaktním způsobem zbavil v Divadle Na Vinohradech, kde se stal v roce 2005 po odchodu Jiřiny Jiráskové novým šéfem.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články