Nevěrník Vémola je pomstychtivý? Na mladičkou údajnou milenku podal TRESTNÍ oznámení !

1150
Sdílejte

Mladičká Rika je na rozdíl od Lely pěkná bez chirurgických zásahů, až na zvětšené rty:

Už podle nahrávky, která se objevila na sociálních sítích, měl někoho Karlos žádat o pomoc krátce po zveřejnění důkazů jeho nevěry. Ty jsou skutečně poměrně jednoznačné a je sporné, za co vlastně podává trestní oznámení. Mladá Hana Džurbanová, jak zní občanské jméno Riky Fane, se už pochopitelně lekla a chce se ospravedlnit. Byla to moje chyba , ale i Karlosova. Člověk dělá chyby, celý život se z nich učí a já jsem se teď poučila nejvíc, teď to vnímám takhle. Karlos hodil všechno na mě a já jsem z toho vyšla, že jsem ta špatná. Tak bych chtěla, aby Karlos vymazal, co o mně řekl. Pak bych se ráda omluvila Lele, ale on se nezachoval fér,“ říká Rika a jejím slovům snad člověk věří o něco víc, než Karlosovu dušování, že ji ani nezná. ..

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články