Největší NÁKUPNÍ MANIACI podle znamení zvěrokruhu, jste mezi nimi?

1831
Sdílejte

Toto znamení je známo tím, že když si něco umane, tak dělá vše pro to, aby získalo co chce. Platí to i při nakupování. jde o lidi, kteří jsou mezi prvními, jedná-li se o novinky a výprodeje. Obecně lze říci, že toto znamení zbožňuje nakupování. Ať už jde o výprodeje nebo o kupování nových věcí jen tak jako o zálibu.

Váhy

Tito lidé mají dobrý vkus na módu a mají velice rádi eleganci. Vyžívají se, když se mohou pěkně obléct. Jde nejen o styling v podobě make-upu, ale rovněž o oblečení v podobě nejnovějších kousků, jakými jsou šaty, svetry a podobně. Ovšem na takové oblečení a módní výstřelky nedávají obrovské množství peněz. Spíše usilují nakupovat ve výprodejích, aby ušetřili co nejvíce peněz.

Existují však lidé, kteří místo nakupování raději preferují jiné aktivity. Patří sem například znamení, jakým je Beran, Panna, Kozoroh. Také sem lze zařadit i lidi ve znamení Střelec, Vodnář. K těmto parťákům se přidávají i Rak a Blíženci.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články