Nejlepší nepečený „Raffaello“ dezert – Lahodný a vláčný jako obláček a není s ním žádná práce

4860
Sdílejte

kokos na posypání

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Želatinu nechte nabobtnat ve vodě – přidejte jen tolik vody, aby byl prášek zakryt.

V hrnci si zahřejte trochu mléka, poté přidejte kokos, odstavte a nechte vychladnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články