Michal David pořádně překvapil ! Peněz má dost, ale svou dceru od nich odstřihl !

5704
Sdílejte

​Jediná dcera zámožného českého hudebníka se rozhodla vybrat zcela jinou cestou než otec. Studovala na elitní univerzitě v Oxfordu, kde získala titul magistr, dříve bakaláře v USA a nyní usiluje o druhý magisterský titul v Paříži. Po ukončení studia v Oxfordu chtěla pokračovat na univerzitě v Cambridge, ale rodiče byli proti. Chtěli, aby se vrátila domů, kde na ni čekal syn Sebastian (12), který je téměř od narození defacto v péči starých rodičů. V Paříži tak studuje Klára již dálkově a bývá spolu se synem u rodičů v Praze. To se má zakrátko ale změnit.

Klára studovala umění, v Paříži k tomu nyní přidala kryptoumění. Zřejmě do toho patří i kryptoměny, když jí v tomto oboru nabídli práci, kterou přijala. „Snažím se postavit na vlastní nohy. Tedy ještě studuji, teď si dálkově dělám druhého magistra, takže jsem takový věčný student, mám-li to říci na rovinu. výzkumu kryptoměny,“ uvedla Klára v rozhovoru pro Expres.cz , který ji oslovil na propagační akci zaměřené na investiční karty NFT.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články