Jiřina Bohdalová (91) hlásí ZHORŠENÝ zdravotní stav: Nutná hospitalizace !

36030
Sdílejte

Jiřina Bohdalová je známá česká herečka, která se přímo řadí už ik legendám herecké scény. Za svůj život si zahrála v mnoha představeních, filmech či seriálech. Také svůj hlas propůjčovala známým pohádkovým postavám. Její talent nemá hranic. Ani ve vysokém věku s herectvím nechce tak úplně seknout. Nyní si ale bude muset dát na chvíli pauzu. Zradilo ji totiž zdraví!

Herečku museli hospitalizovat v nemocnici se zhoršeným zdravotním stavem. V jejím vysokém věku to opravdu není žádná legrace. „Moje tělo má více než 90 let, bohužel, s tím nic neudělám. Ležím na infuzích, pokaždé se mi na chvíli uleví, ale pak se to zase vrátí,“ přiznala pro český portál Blesk. Nejenže ji už týden trápí chřipka a na poslední chvíli musela zrušit svá divadelní představení, ale momentálně zažívá i velké bolesti páteře.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články