Jágr svou přítelkyni platí ! Dominika si nestěžuje, je prý štědrý !

2325
Sdílejte

Nejenže se téměř úplně vzdala své kariéry modelky, ale donedávna ho také vozívala na jeho zápasy, aby se mohl koncentrovat pouze na hokej, stále se vzorně stará o jejich domácnost i stravu a poslední měsíce se začala naplno věnovat i jeho novému obchodnímu byznysu, zdarma to však není.
‚Jaromír Jágr dává najevo, že k němu Dominika patří i tím, že za něj chodí na akce, kam je pozván, ale právě tehdy náhodou nemá čas. Zúčastnila se také nedávné vernisáže obrazů, kde se konala i dražba. „Jarda má dnes zápas, takže nemohl přijít, tak jsem tady já. Velmi ráda podpořím naši nadaci,“ zdůvodnila partnerovu nepřítomnost Dominika. Vydražená částka se rozdělila mezi nadační fondy Be Charity a Knights Foundation – Nadační fond Rytíři Kladno, který založil Jágr. Dražba byla pro ni novou zkušeností. Stejně nová je pro ni i účast v další Jágrově aktivitě s jeho značkou výživových doplňků. S jejím uvedením začal začátkem roku a svěřil ji do rukou Dominiky.

Sama to přiznala v rozhovoru ve vyjádření: „Pracuji pro Jardovu značku. V podstatě dělám úplně všechno, rozvážím, objednávám, dělám reklamu… Samozřejmě, že to nedělám všechno sama, ale stejně jako ostatní jsem Jardovou zaměstnankyní“. Jardovy přítelkyně byly často považovány za zlatokopky, a Dominika skutečně dostává peníze. Jak je ale jasné, není to jen tak, ale za octivou práci pro Jardovu firmu. „Samozřejmě, mám plat a určitě si nestěžuji. Jarda je štědrý,“ pochvaluje si Dominika ideální soukromo-pracovní vztah.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články