HOROSKOP zdraví na LISTOPAD 2022: U těchto ZNAMENÍ hrozí problémy se ŽALUDKEM

1406
Sdílejte

Střelec
Příliv energie a nadšení do života! K tomu celkový růst a rozvoj ve všech oblastech. Na první pohled vypadá listopad jako ideální měsíc pro Střelce. Pozor však na únavu a vyčerpanost. Důležité je, abyste na sebe netlačili a znali své fyzické hranice. Budete-li se držet optimismu, posune vás v životě dál, než si myslíte! Zdravá strava je alfou a omegou a také pravidelná relaxace, abyste měli energii do práce. Pokud to dodržíte, očekávejte stabilitu ve svém zdraví a pohodě.

Kozoroh
Vaše celková pohoda z hlediska fyzického a duševního zdraví bude na vrcholu. Své zdraví a návyky dokážete zvládnout a mít pod kontrolou jako nikdy předtím. Vaše citlivá a asertivní povaha však může způsobit zmatek ve zdraví a způsobit intenzivní únavu a otupělost. Zachovejte klid, abyste se vyhnuli zbytečným zdravotním komplikacím. Dopřejte si dostatek odpočinku a udržujte si větší odstup od práce. Dobijte si baterky vždy, když budete mít příležitost. Nasměrujte svou energii směrem k pozitivní oblasti. Tímto způsobem budete moci využít svého potenciálu, což vede k celkové pohodě. Nenuťte se však do přílišné fyzické zátěže, protože to může mít později vážné zdravotní následky.

Pokračování na další straně

Vodnář
Pracujete-li příliš tvrdě, trochu zpomalte. Na konci dne bude trpět vaše nitro. Spousta změn na vás čeká, přijměte je s lehkostí, ale opatrně. Buďte připraveni jim čelit. Planetární sestava na tento měsíc se postará o to, abyste zůstali fit po celý měsíc. Pravděpodobně změníte své stravování a cvičební režim, ale k lepšímu. První polovina měsíce může přinést menší problémy týkající se zdraví, zatímco druhá část bude bez problémů. Vaše duševní zdraví bude stabilnější, ačkoli fyzická stránka by se mohla setkat s občasným stresem a vypětím.

Někteří Vodnáři jsou náchylní k nervovým poruchám a nemocem souvisejícím s končetinami. Dobrý odpočinek, relax a rekreační rozptýlení by vám mohlo pomoci. Ujistěte se, že se více zaměřujete na tekutiny a biopotraviny, namísto zpracovaných a mastných jídel. Pozor střevní poruchy, které mohou způsobit zmatek.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články