HOROSKOP zdraví na LISTOPAD 2022: U těchto ZNAMENÍ hrozí problémy se ŽALUDKEM

1406
Sdílejte

Dát
Přibližně od začátku do poloviny měsíce bude úroveň energie a vaše výdrž skvělá. Vysoká hladina energie během tohoto období vás může zlákat k požitkářství, držte se dále od těchto pokušení. Zaměřte svou energii na konstruktivní cíle. Vybudujte kolem sebe pevné základy, aby vaše budoucnost zůstala nedotčena.

Pokračování na další straně

Držte se sportu, abyste si udrželi své zdraví. Vyhněte se špatným stravovacím návykům, změňte své stravovací plány a vstupte do detoxikačního programu pro lepší vitalitu a zdraví. Občas se mohou vyskytnout problémy související s trávením a nervovým systémem. Druhá polovina měsíce bude pro mnohé únavná. Budete mít pocit, že vám chybí čas, potřebný k odpočinku a relaxaci.

Váhy
Očekávejte zatížení, které by vám mohlo vzít více energie, ale zdraví vás neopustí, tak skvělá nálada. Očekávejte nový pocit elánu, dynamiky a optimismu. Nejvyšší čas dokopat se k zásadním změnám životního stylu, které budou mít pozitivní vliv na vaši celkovou osobnost a zdraví. Udělejte si čas na fyzické cvičení pro své tělo. I stravu byste měli přehodnotit, potřebujete zůstat bdělí a vitální. Někteří z vás najdou v sobě sílu a přestanou s pitím alkoholu a kouřením.

Štír
Váš celkový zdravotní stav se posílí. Ujistěte se, že máte na talíři jídlo, které podpoří váš imunitní systém. Někteří z vás si mohou projít nervovým zhroucením. Udržujte svou morálku na vysoké úrovni, protože to pomůže zlepšit vaši fyzickou a duševní pohodu z dlouhodobého hlediska . Vyhněte se kouření, pití a nadměrnému jídlu. Mohou mít dlouhodobé účinky na celkové zdraví. Pozor na pesimismus, který vás může přepadnout. Lepší stravovací plán a vitamínové či minerální doplňky výživy by mohly zvýšit vaši energii.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články