HOROSKOP zdraví na LISTOPAD 2022: U těchto ZNAMENÍ hrozí problémy se ŽALUDKEM

1406
Sdílejte

Pokračování na další straně

Tento měsíc bude mít vaše fyzické zdraví mnoho vzestupů a pádů. Měli byste být aktivnější než v předchozím období. Neunavujte se příliš omezenou stravou a nadměrným cvičením, může to mít opačný účinek. Věnujte čas duchovním aktivitám, což přinese vašemu tělu klid a hormonii a porozumíte tak svým skutečným fyzickým a duševním potřebám.

Rak
Většinu měsíce budete plni energie a bez velkých zdravotních problémů. Přesto vám doporučujeme, abyste zůstali aktivní a věnovali se nějakému sportu, abyste se na toto období udrželi v kondici. Hvězdy by vám v poslední části měsíce měly přinést spoustu nové energie. Využijte toho konstruktivně pro pozitivní činy v životě. Dopřejte si však trochu volna. Ve druhé polovině měsíce se budete věnovat uměleckým zájmům, které by vám měly dodat vnitřní sílu a pocit zadostiučinění. Sledujte víc to, co vložíte do úst.

Lev
Lvi by měli mít dobré zdraví, i když občasné menší zdravotní problémy nelze zcela vyloučit. Většina z vás by však byla nabita spoustou energie, díky které přežijete celý měsíc. Vaše fyzická stránka bude v celé své kráse, i když duševní síla může občas zakolísat. Nenamáhejte se příliš. Později by to mělo vážné následky.

Hvězdy vás budou lákat na dobré jídlo a víno, nedopřejte si to ovšem pravidelně. Sledujte svoji stravu a vyhýbejte se mastným a sladkým jídlům. Udržujte se v pohybu, kdykoli budete cítit potřebu. Neváhejte si vzít volno na zábavu.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články