Holčička z Troškových filmů: Obrala Hoštice o miliony !

11641
Sdílejte

Blondýnka podle obžaloby tunelovala Hoštice od září 2019 do června 2020. Z bankovního účtu této vesničky si podle státní zástupkyně převedla finanční částku v celkové výši téměř 3,5 milionu korun v době, kdy byla zaměstnána jako obecní účetní. Sousední obec připravila o 1,3 milionu korun.

Nyní se postavila před soud, který jí i díky spolupráci a dohodě o vině a trestu napařil sice jen podmínku, ale všechny peníze musí vrátit. Hrozilo jí až osm let basy, dostala však podmíněný trest ve výši 1,5 roku s odkladem na tři roky.

„Když se to převalilo, postavila se k tomu čelem. Přišla se starostovi omluvit. Prý už to po nějakých částkách splácí, ale asi ještě dlouho bude,“ uvedl obyvatel obce. Jak píše Blesk, podle posudku znalkyně z oboru psychiatrie trpí Markéta N. patologickým hráčstvím.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články