Hanebné pomluvy Bohdalové! Skončila přitom na infuzích !

2039
Sdílejte

‚ E-mail od ostravského producenta Petra Beránka se dostal ven i přes portál Extra.cz , ale nebylo jasné, co se vlastně událo mezi ním a uznávanou herečkou, která loni oslavila devadesátku a dostávalo se jí velké pocty. To Beránkovi zjevně nic neříká, co dosvědčují tyto věty: „Oficiální stanovisko nula, jen nevíme, nebereme telefony, a když pak koktání, že my nic, my muzikanti. Pro mě je to podvod, jako na mně osobně, na všech nás z Ostravska , ale hlavně ty, kteří si poctivě koupili vstupenky na její představení.“ K ostrým slovům zveřejnil také výši honoráře za dvě představení pro Jiřinu Bohdalovou, a to 200 tisíc korun, tedy v přepočtu zhruba 8000 eur. On sám prý přišel o investovaných 100 tisíc korun.

„Takže, ať už se mi investice do projektu vrátí, nebo i spíše ne, důrazně varuji všechny kolegy, zakázky stínem minulosti už nedávejme. Pouze ubližujeme sobě, republice a demokracii,“ navážel se do legendární herečky, kterou podezříval, že jsi nemoc jen vymýšlí. Tuto informaci získal údajně od Davida Krause, který v představení účinkuje také.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články