Děsivý důsledek častého používání mobilu: Podívejte se, jak budou vypadat lidé v blízké budoucnosti !

5223
Sdílejte

Je to bizarní, ale zdá se, že už v blízké budoucnosti se tak velmi přizpůsobíme modrému světlu z obrazovek, až budeme trpět nerovnoměrnými očními víčky. „Lidem se může vyvinout větší vnitřní oční víčko při snaze zabránit vystavení nadměrnému světlu, nebo oční čočka může být evolučně vyvinuta tak, že bude blokovat příchozí modré světlo, ale ne jiná světla s vysokou vlnovou délkou, jako je zelená, žlutá nebo červená,“ řekl Kasun Ratnayake z University of Toledo.

Jak se vyhnout tomu, abyste se stali Mindy

Způsoby, jak se vyhnout zdravotním problémům, jsou zřejmé a často uváděny. Dělejte si pravidelné přestávky od práce na počítači a do denní rutiny zakomponujte fyzickou aktivitu. Samozřejmě, svou roli musí hrát i zaměstnavatelé. „Cvičení je zřejmý způsob, jak snížit stres a zlepšit zdraví a pohodu pro každého, ale také neúmyslně omezuje používání technologií. Firmy mohou propagovat cvičení buď nákupem vybavení do kanceláře, nebo nabídkou bezplatného členství v posilovně svým zaměstnancům. Zdraví zaměstnanci budou vždy přínosem pro každou firmu, protože pomáhají vytvářet pozitivní a produktivní myšlení,“ vysvětlil ředitel společnosti Retreaver Jason Kay.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články