Čokoládová kostka: Křehké těsto a nebeský krém, chutná úžasně !

4373
Sdílejte

Příprava:
1. Z bílků vyšleháme sníh a vmícháme cukr, poté přidáme vodu a žloutky z vajec spolu s olejem. Přidáme mouku, cukr a prášek do pečiva a pomalu mícháme, aby se pěna nelámala.
2. Do vymazané formy vysypané moukou, vylijeme těsto, pečeme 35 minut při 180 stupních.
3. Mezitím si připravíme krém. Čokoládu rozpustíme a máslo utřeme s cukrem, když čokoláda trochu vychladne, přimícháme. Šlehačku vyšleháme spolu s rumovým aroma a dáme do chladničky, dokud není těsto hotové.
4. Když je těsto upečené, překrojíme ho na polovinu a potřeme krémem, přikryjeme druhou polovinou.
5. Čokoládu rozpustíme a smícháme s máslem a smetanou, poté jí potřeme vrch. Dejte do chladničky alespoň na hodinu, poté nakrájejte a ozdobte každý koláček šlehačkou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články