Brali drogy za desetitisíce ?! Dyk a Prachař v problémech po ostrém vyjádření exkolegů z kapely !

2517
Sdílejte

Nejprve jim způsobil minimálně vrásky v čele, neboť v Česku není legální požívat jakékoli prostředky označované za drogy, včetně konopí, které je již ve více zemích světa legalizováno. Je sporné, zda v rámci české legislativy není tento údajný protiprávní skutek tří členů skupiny Nightwork před deseti let promlčen, ale Soukup si to pro jistotu přece jen mohl nechat jen pro sebe jako dosud.

‚Je téměř jisté, že jsou všichni už dávno v tomto směru v pořádku a nic takového, jako jsou drogy, ke štěstí nepotřebují, No možná se problémům pro hlášku jejich bývalého kolegy v televizním vysílání stejně nevyhnou. Bylo by jistě zajímavé, jak se k tomu postavili zejména Vojta Dyk s Jakubem Prachařem, jako velké české filmové hvězdy a tatínkové.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články