8. Na švestkovou nádivku natřete tvarohový krém, aniž byste přesáhli okraje. Na jedné krátké straně udělejte krémovou vrstvu silnější než jinde, aby bylo uprostřed rolády hodně nádivky. Srolujte roládu z dlouhé strany . v případě potřeby si pomozte utěrkou. Roli zabalíme do fólie a vložíme do chladničky švem dolů.
9. Roládu pak podle fantazie buď polijeme čokoládovou polevou, nebo posypeme moučkovým cukrem a dozdobíme ovocem.
Kam dál?
- Salát z červené řepy: Připravuje se rychle a celá rodina je sytá – musí být na stole pravidelně !
- Velikonoční beránek: Ozdobí každý sváteční stůl!
- Vzala meloun, mango a strčila to do mrazáku. Za 30 minut podávala osvěžující lahodu, jakou už dlouho nikdo neochutnal!
- Vynikající a rychlý čoko pamlsek : Pouze smetana, dlouhé piškoty a tmavá čokoláda.Více nepotřebujete. Vypadá i chutná neskutečně