Vyber si jednoho motýla a objev, jaké myšlenky skrývá tvé podvědomí

1976
Sdílejte

Vždy jste konfrontováni se situacemi, kde se zachytíte mezi dvěma přáteli, kteří se navzájem nemají rádi a vy se neumíte vzdát ani jednoho z nich, nebo si vybrat mezi nimi.

To, co chcete říct každému, je to, že nejste mediátor a že volby, které učiníte od nynějška počínaje, musí být dobré pro vás, ne pro druhé. Je na čase dát sebe na první místo.

MOTÝL č. 3 – SYMBOL RUTINY
Pokud jste si vybrali číslo 3, jste typem osoby, které způsobuje potíže dělat změny k lepšímu, vzdát se zlozvyků nebo začít nové věci v životě.

Máte rádi rutinu a pohodlí, ai když se vás čas od času zmocní monotónnost, upřednostníte ji před neznámým.Musíte vystoupit ze své zóny pohodlí a užít si trochu života. Přijměte neznámé a od nynějška se snažte říci „ano“ neznámému.

Pokračování na další straně

MOTÝL č. 4 – SYMBOL TAJEMSTVÍ
Skrýváte velmi velké tajemství o svém životě. V minulosti jste udělali něco, za co se stydíte nebo máte frustraci, o které nemůžete nikomu nikdy říct, neboť si myslíte, že by to nikdo nepochopil.

Tato velká tíha vás zevnitř rozežírá, avšak vy se až příliš obáváte, než abyste ji odhalili.

Musíte najít odvahu k tomu, abyste odhalili své největší tajemství v zájmu toho, abyste si užili klidný a klidný život.

I kdyby to znamenalo odhalit to sobě vážnou věc. Připustit a přijmout je jednou z nejtěžších věcí, které v životě musíme udělat.

MOTÝL č. 5 – SYMBOL NEPROJEVENÉ LÁSKY
Vaším velkým problémem je to, že máte strach vyjádřit své pocity o osobě, kterou milujete. Vy se zamilujete, aniž by si toho kdokoli všiml.

Tyto pocity držíte v sobě těsně uzavřené a když se k vám přibližuje ten, koho milujete, vy ho ignorujete, neboť si nejste jisti.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články