Vémolova Lela ukázala nos po plastice: Vždyť vypadá docela…

2807
Sdílejte

Pro krásu je třeba občas něco vytrpět, a manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly o tom ví své. Ta už má na svém těle několik úprav, ostatně vždyť Karlos Vémola přiznal, že čím více vypadá žena uměle, tím více se mu líbí. Lela však stejně tvrdí, že největší bolest pro ni představoval porod jejích dvou dětí.

Aktuálně se Lela podrobila další plastické operaci, tentokrát nejen pro krásu, ale také ze zdravotních důvodů, a to až v dalekém Íránu, protože s prací českých specialistů nebyla spokojena. Problémy měla zejména po předchozích dvou operacích nosu, špatně se jí dýchalo, a tak se rozhodla pro nový zákrok u íránského odborníka. Operaci plánovala už před dvěma lety, ale do toho přišlo její druhé těhotenství se synem, tak zákrok musel počkat.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články