Velký milovník zvířat Alain Delon: „Psí láska je absolutně čistá, bezpodmínečná a bezmyšlenkovitá“

1959
Sdílejte

Odmala milovala zvířata a jejím prvním psem byla fenka dobrmana, která ji naučila o psech. Od té doby věděl, jak se k nim chovat a nedovolil, aby jim někdo ublížil. Proto zasáhl a doplatil na případ sadismu, kdy v Pyrenejích polili a zapálili psa. Deron dostal za své jednání pokutu a oběť, pes jménem Mambo, dokonce stanul před soudem. DeLonghi je velmi aktivním členem Společnosti na ochranu zvířat, ale víc než to.

Vojenská bunda pro udržení štěněte v teple
V mládí nosil vojenskou uniformu, aby poskytl teplo a úkryt štěňatům, která byla opuštěna na výletech nebo procházkách, a nyní utrácí spoustu peněz za zlepšení kvality jejich života.

Existuje příběh o kočce, která byla připoutána k autu a ztratila tlapku. Delon bez váhání zorganizoval její přepravu a záchranu vrtulníkem. Dnes žije třínohý kocour ve svém domově, kde se mu stejně jako ostatním zachráněným zvířatům dostává velké pozornosti.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články