VELKÝ ANDĚLSKÝ HOROSKOP NA LISTOPAD: Vodnáře čekají opravdu nádherné změny, raky čekají nové příležitosti…

28409
Sdílejte

Pokračování na další straně

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)
V listopadu na Vás čekají nové příležitosti. Pro někoho to mohou být příležitosti pracovní, pro jiného zase vztahové. V každém případě se nemusíte bát. Chopte se těchto příležitostí, protože úspěch máte zaručen. Stačí se nebát a vytrvat, i když se Vám bude chvílemi zdát, že se nikam neposouváte a situace se nevyvíjí podle Vašich představ.

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)
V listopadu budete mít nápad na nějaký nový projekt. Dobře si to rozmysle. Není příliš pravděpodobné, že by Vám do života přinesl radost a úspěch. Nepouštějte se do věcí po hlavě a raději si celý plán pořádně promyslete. Můžete si také nechat poradit od zkušenějších lidí a kolegů.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)
V listopadu se zaměřte na sebe. Urovnejte si své priority a myšlenky. Ujasněte si, co od života chcete, jaké máte přání a sny. Pomoci Vám může také meditaci, procházky, jóga, nebo relaxační cvičení. Naučte se dělat kompromisy, protože právě díky nim se Vám začne v listopadu opravdu dařit.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články