Tvarohový koláč na čokoládovém základě: Je to skvělá kombinace čokolády, pomeranče a tvarohu

2312
Sdílejte

5. Pečení: Tvarohovou směs nalijte na upečený (horký) čokoládovo-perníkový spodek, povrch zarovnejte. Tvarohový koláč vložte do trouby vyhřáté na 160 °C a pečte 1 hodinu. Po upečení jej ihned vyjměte z trouby a nechte vychladnout ve formě.
6. Když je tvarohový koláč zcela vychladlý, vyjměte jej z formy a spolu s papírem ho položte na desku, polijte čokoládovou polevou a vložte do chladničky.
Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články