Ti vypadali ! Vémola a Lela po nevěře ve společnosti: Karlos, a ten Lelin nový nos !

2996
Sdílejte

Lelu, která po propuknutí kauzy svého muže bránila, mnozí obviňovali z toho, že strčila hlavu do písku a nereagovala. Všem tím adresovala tento odkaz: „Samozřejmě mě tato kauza zasáhla, nemám klapky na očích a nejsem naivní blbka, ale to, že nedávám uplakaná a hysterická videa/komentáře, je proto, že se snažím být silná kvůli mým dětem a rodině.

Článek pokračuje na další straně

Posledních pár měsíců jsme zažívali s manželem a rodinou krásné a bezkonfliktní období, takže tato kauza je velmi silný zásah do našich životů.“ Lela poděkovala všem za podporu, ale zároveň jasně vyjádřila svůj postoj: „Nicméně, chtěla bych Vám všem jen připomenout, že v mých botách nechodíte a svůj život a život svých dětí si s dovolením budu vést po svém a řídit se svým srdcem. Miluji svou rodinu,“ napsala Lela a připojila i srdíčko.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články