Těhotná Hanychová je v nemocnici, ale kde je Soukup?! O děti se jí zatím stará TENTO muž !

2723
Sdílejte

Kolem vztahu Agáty Hanychové (37) a Jaromíra Soukupa (53) se objevily otazníky. Je podivné, že ačkoli Agáta sdílela na Instagramu fotografie z nemocnice, kde je z blíže nespecifikovaných příčin na infuzích, její přítel se nikde ani nemihl. A dokonce se těhotné Hanychové stará o děti jiný muž.

Krátce před tím, než Hanychová napsala na Instagram k fotkám z postele doma slova „Je to tady… tělo si řeklo,“ a později další přidala fotky už iz nemocnice s infuzí na zápěstí, zaskočila fanoušky jistou poznámkou z jejího vztahu se Soukupem. „Právě kdyby lidé věděli, co všechno my veřejně nemluvíme, to by jen koukali. Třeba o čem jsme si dnes ráno psali,“ naznačila i jiný rozměr vztahu mezi ní a mediálním magnátem. Pochopitelně, skandálu chtivým lidem není třeba mnoho, aby už i spekulovali, zda Soukupovi nevypršela záruční doba vztahu, jak to u Akáty po třech či čtyřech měsících vztahu bývá.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články