Svůdná dcera Blaženy ze Slunce, seno…: Zásnuby s 60letým miliardářem

7518
Sdílejte

Magalomanskou svatbu však zámožný muž v plánu nemá. „Budeme tam jen my dva, svědci a vybereme nějaké příjemné místo. Je možné, že to bude v Česku,“naznačil. S o tři desetiletí mladší snoubenkou mají však v jedné věci jasno. Představitelka Blaženy ze Slunce, seno… se vnoučat od nich nedočká!

„Množství lidí se ptá, zda budou děti. To v žádném případě už nechci a to samé i Anna. Nejlepší antikoncepce je, když jdeme na nějakou delší cestu a vidíme na vlastní oči to, co už léta říkám – že rodiče moc neumí děti vychovávat “ Prohlásil budoucí ženáč Chlad.

O tom, že chce mladá Anna-Marie zůstat bezdětná, vyprávěla před pár měsíci Blesku . „Vždycky jsem byla zastánkyně toho, že nebudu mít děti – a nic se na tom nezměnilo ani ve vztahu s Richardem. On má z předchozích vztahů čtyři děti, které si ráda užívám, když jsou u nás, ale i jejich ráda vracím,“ řekla mladá žena. Chlad o ní prozradil, že má vysokou školu, pracuje a přivydělává si jako instruktorka jógy.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články