Šokující PŘIZNÁNÍ hvězdy z Harryho Pottera: Problémy s chlastem a duševním zdravím !

1177
Sdílejte

Představitel Draca Malfoye přiznává, že život herecké hvězdy byl příjemný. Avšak chyběl mu domov, rodina, kouzlo obyčejného života a útěchu začal hledat v nedalekém baru, kde pravidelně popíjel. „Strávil jsem tam víc nocí, než si dokážu vzpomenout,” píše v knize Tom. Jeho problém s alkoholem se postupně stupňoval, až přišel opilý i na natáčení.

Mladý herec se v důsledku toho rozhodl podstoupit protialkoholní léčení. Na odvykačce však poprvé nevydržel ani 24 hodin… A podle vlastních slov se tam v průběhu let ještě párkrát vrátil. Léčbu úspěšně dokončil a dnes abstinuje. Je si ale vědom toho, že tento boj bude trvat pořád.

Sympatický herec zároveň přiznává, že jej sužují i ​​psychické problémy. I s nimi se ale snaží úspěšně pracovat. „Už se nestydím zvednout ruku a říct, že nejsem v pořádku. Dodnes nikdy nevím, do jaké verze sebe sama se probudím,“ uvádí v knize známý herec.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články