Smrt Hagrida (†72) z Harryho Pottera: Trápily ho vážné zdravotní problémy… Měl obrovské bolesti !

1228
Sdílejte

„Robbie byl ten nejzábavnější strýc, jakého jsem kdy měla, ale především byl velmi pečlivý a soucitný ke mně jako dítěti i dospělému člověku. Jeho talent byl tak obrovský, že to dávalo smysl, že hrál obra – svou brilantností dokázal vyplnit jakýkoli prostor. Robbie, pokud budu někdy na place tak laskavá, jak jsi byl ty ke mně, slibuji, že to udělám ve tvém jménu a na tvou památku. Věz, jak moc tě zbožňuji a obdivuji. Tvoje sladkost, přezdívky, laskavost, smích a objetí mi budou opravdu chybět. Udělal jsi z nás rodinu. Věz, že to jsi byl pro nás. Nebyl lepší Hagrid. Díky tobě jsem byla šťastná, že jsem Hermiona,“ napsala Emma Watson.

„Jednou z mých nejkrásnějších vzpomínek na natáčení Harryho Pottera bylo noční natáčení prvního filmu v Zakázaném lese. Měl jsem 12. Robbie byl pečlivý a dohlížel na všechny kolem sebe. Jednoduše. A rozesmál je. Bez námahy. Byl to velký přátelský obr na plátně, ale ještě více ve skutečném životě. Kamarád, miluji tě – děkuji za všechno,“ napsal Tom Felton.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články